La UE Sant Andreu serà present a la ofrena floral a Ignasi Iglesias

Amb motiu del 87è aniversari de la mort del dramaturg i poeta modernista Ignasi Iglesias, nascut a Sant Andreu de Palomar el 19 d’agost de 1871, l’entitat quadribarrada assistirà a l’anual ofrena floral que es fa al cementiri de Sant Andreu el proper diumenge 4 d’octubre al matí.

A les 10h totes les entitats participants ens reunirem a la porta del cementiri per a fer la ofrena floral, amb entrada oberta per a tots aquells que ens vulguin acompanyar a l’acte. Està previst que, a més, assisteixin autoritats de l’Ajuntament de Barcelona encara per confirmar.

Un cop acabi aquesta part de la commemoració al cementiri de Sant Andreu, hi haurà una lectura de poemes organitzada per un dels responsables de l’àrea cultural de la UE Sant Andreu, Jesús Manzano.

Per acabar, hi haurà un acte de sardanes a la mateixa hora en què des del Centre d’Estudis es farà un recorregut per la casa on va viure Ignasi Iglesias a més de l’ofrena d’una corona: serà al carrer Ignasi Iglesias 33-35.

Com sempre, us animem a que ens acompanyeu en aquest dia per fer poble.

Foto: Imatge del passat 11 de setembre en context de l’ofrena floral a Rafael Casanova | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS