L’inici d’una nova era

Coincidint amb la setmana de l’adéu a Manolo Márquez, la UE Sant Andreu té un compromís vital davant la UE Rubí, un rival ara per ara directe a la zona baixa de la classificació i que de la mateixa manera que els andreuencs, també buscarà els 3 punts per poder respirar tranquil. El nou entrenador del primer equip, Joan Esteva, no podrà seure a la banqueta en aquest matx; qui ho farà serà Mikel Azparren, que ha estat l’encarregat de preparar el partit corresponent a la 11ª jornada de campionat, i Matias Borsot, que seguirà sent el segon entrenador del primer equip.

La situació és complicada pels quadribarrats, que arriben amb una dinàmica força negativa i de la que voldran sortir-ne el més aviat possible. 2 punts dels darrers 21 en joc han condemnat els andreuencs a la divuitena posició de la taula i, per tant, als llocs de descens de Tercera Divisió. De la mateixa manera, es buscarà trencar una sequera golejadora que ja dura 3 partits: l’empat al Nou Sardenya i les derrotes enfront Peralada i Manlleu. Andrés Borges es perdrà aquest important xoc a causa de la doble amonestació de dissabte.

El Rubí arriba a aquest compromís després de dues derrotes consecutives i és només dos punts per damunt del Sant Andreu. A més, només han estat capaços de sumar un triomf a domicili en 5 desplaçaments, precisament al camp del Manlleu, el darrer rival dels andreuencs. Es tracta, per tant, d’una situació límit per dos conjunts que volen agafar oxigen després d’un complicat primer tram de temporada.

Foto: Kevin Gissi en una acció del darrer partit al Narcís Sala | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS