Manuel Camino és president a tots els efectes de la UE Sant Andreu

La Junta d’Accionistes de l’entitat va aprovar per unanimitat el traspàs de poders de la major part de l’accionariat  de la Unió Esportiva Sant Andreu. D’aquesta manera, es van acceptar les dimissions de Marcos Martins (presentada el passat 28 de maig) i les de Oriosvaldo Pontes i Lídia Vila (en aquest cas, l’1 de juliol), que eren president, vicepresident i secretària del consell d’administració respectivament. Al seu lloc, Manuel Camino, que ja torna a ser a tots els efectes president del club, les societats Strategic Business Development XXI Century, SL, i Susor, SA i Miguel Montero van ser nomenats president, conselleres i secretari no conseller també per unanimitat. Aquestes votacions han servit per ratificar i fer oficials els canvis que es van fer efectius el passat 1 de juliol.

Just abans de sotmetre a votació els punts de l’ordre del dia, el president Manuel Camino ha comentat els motius que l’han portat a tornar al capdavant del club a través de la compra d’Strategic Business Development XXI Century, SL, l’empresa que poseeix el 96 de les accions de la societat anònima esportiva. A més a més, també ha estat aprovada la gestió del consell d’administració durant l’exercici social tancat a 30 de juny de 2015, així com els comptes anuals i la proposta d’aplicació de resultats amb els vots favorables del 99,93%, 99,96% i 100% dels accionistes respectivament. Finalment, en quant a precs i preguntes, s’ha obert un debat sobre els horaris dels partits del primer equip (matí i/o tarda) i les sensacions del mateix en l’inici de la lliga 2015/16.

Foto: La mesa de la Junta d’Accionistes de la Unió Esportiva Sant Andreu, presidida per Manuel Camino | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS