Obtenció d’entrades pel derbi

En clau del derbi de la propera jornada contra el CE Europa, tant escapulats com andreuencs continuem preparant el matx i aprofitem l’avinentesa per esclarir dubtes respecte la venta d’entrades de cara a aquest partit.

Els socis dels dos clubs tindran, tant ara a la 1ª volta al Nou Sardenya com a la 2ª al Narcís Sala, entrades anticipades a la venda per 5€ pels respectius partits a les oficines del club amb l’habitual horari de dilluns a divendres de 16 a 20h. Només les poden retirar socis i només anticipades, no hi haurà taquilla a 5€ el propi dia dels partits.

Els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta per a aquest matx. Els pares i nens del futbol base (majors de 14 anys), i única i exclusivament aquest col·lectiu, poden treure entrada de 5€ amb el carnet de soci de l’any passat. Per als no socis també es vendran entrades amb un preu de 10€.

Aclarim, a més, que les entrades de soci seran intransferibles per entrar al camp s’haurà de presentar el carnet de soci i l’entrada, que serà degudament numerada i identificada amb el número de soci corresponent.

Aquest diumenge, en el partit contra l’AE Prat, ja hi haurà una paradeta al Narcís Sala on es podran començar a comprar les entrades pel partit contra l’Europa.

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017