Obtenció d’entrades pel derbi

En clau del derbi de la propera jornada contra el CE Europa, tant escapulats com andreuencs continuem preparant el matx i aprofitem l’avinentesa per esclarir dubtes respecte la venta d’entrades de cara a aquest partit.

Els socis dels dos clubs tindran, tant ara a la 1ª volta al Nou Sardenya com a la 2ª al Narcís Sala, entrades anticipades a la venda per 5€ pels respectius partits a les oficines del club amb l’habitual horari de dilluns a divendres de 16 a 20h. Només les poden retirar socis i només anticipades, no hi haurà taquilla a 5€ el propi dia dels partits.

Els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta per a aquest matx. Els pares i nens del futbol base (majors de 14 anys), i única i exclusivament aquest col·lectiu, poden treure entrada de 5€ amb el carnet de soci de l’any passat. Per als no socis també es vendran entrades amb un preu de 10€.

Aclarim, a més, que les entrades de soci seran intransferibles per entrar al camp s’haurà de presentar el carnet de soci i l’entrada, que serà degudament numerada i identificada amb el número de soci corresponent.

Aquest diumenge, en el partit contra l’AE Prat, ja hi haurà una paradeta al Narcís Sala on es podran començar a comprar les entrades pel partit contra l’Europa.

Més en

Apunta’t al Campus d’Estiu per a porters!

Premsa22 de maig de 2017

Futbol Base: horaris 20 i 21 de maig

Premsa19 de maig de 2017

La UESA Bàsquet es juga la permanència

Premsa17 de maig de 2017

Futbol Base: resultats 13 i 14 de maig

Premsa17 de maig de 2017