Al Juvenil A li sobra el segon temps (1-1)

Els andreuencs van fer una molt bona primera part en la que es van avançar a l’electrònic gràcies a un golàs de falta directa d’Iker. Al segon temps, els balears es van fer amb el control del joc i Capellà va poder igualar amb un xut des de fora l’àrea.

Els quadribarrats van iniciar el matx posant un ritme frenètic al joc i tenint les opcions més clares per avançar-se al marcador. Quan gairebé s’arribava a la mitja hora de joc, Iker va llançar una falta de forma magistral per avançar els homes de Rubén García.

El descans, però, va servir als blanc-i-blaus per avançar les seves línies i començar a generar les seves oportunitats. Als pocs minuts després de la represa, Capellà rebia en un curt una passada en una jugada a pilota aturada i superava Iván per fer l’empat. Al tram final del partit, els dos equips van fer mèrits per trencar la igualtat al marcador sense encert.

L’empat serveix al Juvenil A del Sant Andreu per mantenir-se a la zona noble de la classificació, amb 18 punts després de les 12 primeres jornades de campionat i en 6ª posició a la taula de la Divisió d’Honor Juvenil.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Iván, Carlos G, Xala, Sierra (Valls, 85’), Méndez, Juanjo, Juanan (Jalal, 50’), Joel, Carlos M. (José, 70’), Iker (Kevin, 80’) i Toni.

CD Atlètic Balears (1): Pau, Sandro, Josef, Borja, Rafa, Marcos, Juanjo (Dani, 55’), Latorre (Martorell, 75’), Flaqué (Ramón, 60’), Capellà i Sergio.

Marcador: 1-0, 27’, Iker; 1-1, 51’, Capellà.

Árbitro: Molina Fernández. Va amonestar els locals Méndez, Juanjo i Iker i els visitants Sandro, Marcos, Flaqué, Sergio i Dani.

Incidències: Partit corresponent a la 12ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Foto: Un instant del matx d’aquesta jornada | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS