Al Juvenil A li sobra el segon temps (1-1)

Els andreuencs van fer una molt bona primera part en la que es van avançar a l’electrònic gràcies a un golàs de falta directa d’Iker. Al segon temps, els balears es van fer amb el control del joc i Capellà va poder igualar amb un xut des de fora l’àrea.

Els quadribarrats van iniciar el matx posant un ritme frenètic al joc i tenint les opcions més clares per avançar-se al marcador. Quan gairebé s’arribava a la mitja hora de joc, Iker va llançar una falta de forma magistral per avançar els homes de Rubén García.

El descans, però, va servir als blanc-i-blaus per avançar les seves línies i començar a generar les seves oportunitats. Als pocs minuts després de la represa, Capellà rebia en un curt una passada en una jugada a pilota aturada i superava Iván per fer l’empat. Al tram final del partit, els dos equips van fer mèrits per trencar la igualtat al marcador sense encert.

L’empat serveix al Juvenil A del Sant Andreu per mantenir-se a la zona noble de la classificació, amb 18 punts després de les 12 primeres jornades de campionat i en 6ª posició a la taula de la Divisió d’Honor Juvenil.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Iván, Carlos G, Xala, Sierra (Valls, 85’), Méndez, Juanjo, Juanan (Jalal, 50’), Joel, Carlos M. (José, 70’), Iker (Kevin, 80’) i Toni.

CD Atlètic Balears (1): Pau, Sandro, Josef, Borja, Rafa, Marcos, Juanjo (Dani, 55’), Latorre (Martorell, 75’), Flaqué (Ramón, 60’), Capellà i Sergio.

Marcador: 1-0, 27’, Iker; 1-1, 51’, Capellà.

Árbitro: Molina Fernández. Va amonestar els locals Méndez, Juanjo i Iker i els visitants Sandro, Marcos, Flaqué, Sergio i Dani.

Incidències: Partit corresponent a la 12ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Foto: Un instant del matx d’aquesta jornada | Severino Fernández

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018

Apunta’t al Campus d’Estiu 2018 del Sant Andreu!

Premsa23 d'abril de 2018

Un empat treballat (1-1)

Premsa22 d'abril de 2018

El Sant Andreu, a prop de l’objectiu

Premsa21 d'abril de 2018