Cap precedent, màxima importància

Sant Andreu i Morell obriran la jornada 13 del grup V de Tercera Divisió (dissabte, 17h, Municipal de Morell). Els tarragonins i els andreuencs són, ara per ara, rivals directes a la part baixa de la classificació. De fet, l’equip quadribarrat suma, fins ara, 12 punt, únicament 1 més que el proper rival. El Morell marca la salvació, tot i estar empatat amb el Rubí. El Sant Andreu comença la jornada en quinzena posició.

Els homes entrenats per Joan Esteva, que seurà a la banqueta per segona vegada després de la seva incorporació a l’entitat, buscaran, doncs, una victòria balsàmica, que significaria, a més, la primera a domicili de la temporada. L’equip és conscient que necessita millorar els registres com a visitant, ja que amb només 2 punts de 18 possibles són el pitjor equip del grup en aquesta estadística, i només el Santfeliuenc tampoc ha estat capaç d’aconseguir un triomf lluny del seu estadi.

Per a aquest compromís, Joan Esteve no podrà comptar amb Melo Cortés. El central va veure diumenge passat la cinquena targeta groga de la temporada i, per tant, haurà de complir cicle d’amonestacions. És el segon jugador sancionat aquesta temporada després de Joan Noguera, que es va perdre el partit a Manlleu per la doble groga rebuda. Tampoc podran jugar, en aquest cas per lesió, Domi Berlanga, Hugo Fernández i Albert Yagüe. A més, Joan Noguera i Xavi Jiménez seran dubte fins l’últim moment a causa d’un virus estomacal i Brian Canalejo per molèsties al genoll.

Foto: Acció del darrer matx enfront el Sabadell B | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS