El Juvenil A torna a vèncer a domicili (1-2)

Els andreuencs han tornat a sumar 3 punts després de la derrota soferta al setmana passada contra el Nàstic de Tarragona al Narcís Sala (0-1). Alberto García ha avançat els de Rubén García al primer temps i Toni Larrosa, de penal, ha certificat la victòria a 7 minuts dels final. El gol de Pablo pels locals, just després del 0 a 2, no ha estat suficient.

L’Stadium Casablanca no ha posat les coses gens fàcils al Sant Andreu durant la primera part. La necessitat de punts dels aragonesos ha fet que ho intentessin amb insistència durant el primer tram del matx, però els de Rubén García s’han defensat ben ordenats a la mitja hora Alberto ha aconseguit avançar els visitants.

Tot i l’avantatge momentani al marcador, els quadribarrats han sortit més endollats a la segona part de cara a poder augmentar la diferència al marcador. Tot i les nombroses ocasions per sentenciar el matx, els de Rubén García han hagut d’esperar fins a les acaballes del matx, quan Toni Larrosa ha convertit un penal per posar un 0 a 2 que semblava definitiu.

A la següent acció, però, Pablo ha retallat distàncies pels locals i l’Stadium Casablanca s’ha llençat a l’atac per tal d’empatar el partit, però el Sant Andreu ha aconseguit mantenir el resultat i mantenir-se una jornada més a la part mitja-alta de la classificació de Divisió d’Honor Juvenil.

FITXA TÈCNICA

Stadium Casablanca (1): Monforte, Pamplona, Vera, Simón, Terrado (Víctor, 76’), Casero (Pablo, 65’), Aitor, Ciro (Gomis, 61’), Alcántara, Mario i Gorgas.

UE Sant Andreu (2): Joan, Ferrar (Marc, 84’), Joel, Carlos, Almirall, Valls, Juanan, Juanjo, Jalal (Dani, 70’), Alberto (Iker, 82’) i Carlos Martínez (Toni, 76’).

Marcador: 0-1, 28’, Alberto; 0-2, 83, Toni (p.); 1-2, 84’, Pablo.

Àrbitre: Ferrer Collado. Ha amonestat els locals Terrado i Casero i els visitants, Carlos, Joel i Dani.

Incidències: Partit corresponent a la 9ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat a les instal·lacions Stadium Casablanca.

Foto: Els ardreuencs celebren un gol contra l’Stadium Casablanca | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS