Indicacions del derbi pels aficionats de la Montañesa

De cara al derbi d’aquest diumenge a les 12h contra el CF Montañesa, des de la UE Sant Andreu oferim una sèrie d’indicacions pels aficionats del conjunt de Nou Barris, així com també aprofitem per convidar els nostres veïns a gaudir del partit de la jornada al grup V de Tercera Divisió.

Tots els aficionats visitants amb entrada tindran un accés específic al camp: serà a través de la porta 7, situada al carrer de Virgili. La seva ubicació al Narcís Sala serà al Gol Sud, just al costat del bar. Per obtenir les entrades, els socis de la Montañesa hauran d’anar a les taquilles del club, situades a la zona de tribuna, i presentar el carnet de soci, amb el qual només hauran de pagar 5€ per entrar al recinte. Un cop obtinguda l’entrada, podran entrar a través de la porta 7, mencionada anteriorment, també presentant el carnet de soci.

Així doncs, animem a tots els socis del CF Montañesa a venir al Narcís Sala a gaudir d’aquest apassionant derbi!

Foto: El Narcís Sala, feu de la UE Sant Andreu | Xavi Rodríguez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS