La Damm aprofita la falta d’encert andreuenca (4-0)

El CF Damm va superar el Sant Andreu amb una diferència de gols massa àmplia respecte el que es va poder veure al terreny de joc. Els quadribarrats van intentar igualar el marcador en tot moment i van oferir una bona imatge que es va diluir als minuts finals.

Els homes entrenats per Rubén García no van començar el matx amb bon peu i van veure com els locals s’avançaven a l’electrònic convertint les dues primeres aproximacions de perill que van tenir cap a l’àrea andreuenca. Tot i que al descans s’arribava amb el 2 a 0 els quadribarrats semblaven capaços de reaccionar.

De fet, aquesta reacció va buscar Rubén García amb un triple canvi als pocs minuts de la represa, que va permetre als andreuencs buscar amb insistència un empat que finalment no va arribar. Als darrers compassos de partit els andreuencs van acusar el cansament i van rebre dos gols de Sergio, que acabava d’ingressar al terreny de joc.

Malgrat aquest resultat, el juvenil del Sant Andreu segueix fent una més que bona temporada, mostrant-se sòlid a casa i aconseguint resultats positius en els darrers partits a domicili. Els andreuencs es queden en 7ª posició amb 17 punts, amb un coixí de punts suficient respecte la part baixa de la classificació.

FITXA TÈCNICA

CF Damm (4): Óscar, César, Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés, Enri (Ignasi, 65’), Jorge, Cano (Sergio, 88’), Lledó (Eudald, 89’) i Moha (Sebbih, 73’).

UE Sant Andreu (0): Joan, Kevin, Xala (Miras, 80’), Valls, Almirall, Juanjo, Juanan (Jose, 50’), Joel (Jalal, 50’), Carlos Martínez, Alberto i Toni (Sierra, 50’).

Marcador: 1-0, 9’, Moha; 2-0, 17’, Cano; 3-0, 89’, Sergio; 4-0, 93’, Sergio.

Àrbitre: Sánchez Aparicio. Va amonestar els locals César, Gonzalo i Sergio i els visitants Juanan, Alberto i Sierra.

Incidències: Partit corresponent a la 11ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal Feliu i Codina davant 300 espectadors.

Foto: Els jugadors andreuencs defensen un córner en el partit d’ahir | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS