El Juvenil A va empatar contra l’Espanyol en un matx que els andreuencs dominaven per una diferència de 2 gols just abans del temps afegit. Campuzano va aconseguir empatar pels blanc-i-blaus a la prolongació; malgrat tot, això no treu proesa al fet de sumar contra un dels equips més potents de la categoria.

Els andreuencs van plantejar un matx difícil per al seu rival, que des del primer minut volia dominar l’esfèrica. Els de Rubén Garcia esperaven replegats al darrere, amb les línies molt juntes, per tal de poder aprofitar els contraatacs derivats de les possibles pèrdues de pilota de l’Espanyol. Així ho va fer Carlos Martínez a la mitja hora de joc, amb una recuperació a la zona de creació blanc-i-blava que va saber convertir en l’1 a 0.

La tònica va ser la mateixa durant tot el matx, i quan els visitants buscaven l’empat a tomba oberta Jalal aprofitava una contra per fer un 2 a 0 que semblava resoldre el partit. No obstant, quan finalment l’Espanyol va poder reduir distàncies al final del partit, els andreuencs no van saber conservar la mínima diferència al marcador i el mateix Campuzano empatava el matx en la darrera acció.

Malgrat deixar-se 2 punts en temps afegit, els homes dirigits per Rubén García treuen un meritori empat contra el segon classificat del grup i aconsegueixen mantenir-se cinquens a la taula amb 17 punts en un gran inici de campionat.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Fajardo, Carlos Garcia, Victor Valls, Méndez, Sergi Almirall, Kevin, Juanan (Jalal, 75’), Juanjo, Carlos Martínez (Jose, 69’), Alberto (Iker, 86’) i Joel (Toni, 80’).

Espanyol (2): Chus, Pipa, Nacho, Marcel (Jordan, 76’) Álex López, Manchón, Martí Soler (Campuzano, 69’), Melendo, Cristo, Paudo (Bermejo, 69’) i Rivas.

Marcador: 1-0, 29’, Carlos Martínez; 2-0, 84’, Jalal; 2-1, 91’, Campuzano; 2-2, 94’, Campuzano.

Àrbitre: Carballo Vázquez. Va amonestar els locals Juanjo i Carlos Martínez i els visitants, Rivas, Cristo i Marcel.

Incidències: Partit corresponent a la 10ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Foto: Un instant del matx del passat dissabte | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS