Obertes les inscripcions pel Campus d’Hivern

Enguany les nenes i els nens podran passar les vacances d’hivern practicant l’esport que més els agrada. El club organitza a l’Estadi Narcís Sala un Campus d’Hivern de futbol els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener per a la millora de les habilitats futbolístiques, mitjançant entrenaments de tecnificació i partits.

El Campus està dirigit per entrenadors titulats de la casa i està adreçat a nens i nenes entre 4 i 16 anys, tot i que les sessions es desenvoluparan per grups d’edat. Els horaris són de 9 a 14h amb la possibilitat d’agafar servei d’acollida entre les 8 i les 9h. Cada dia hi haurà esmorzar a mig matí i el primer dia s’entregarà una dessuadora oficial del Campus d’Hivern.

Les tarifes són de 95€ per a jugadors de la Unió Esportiva Sant Andreu i 110€ per a la resta de jugadors. Per formalitzar la inscripció cal realitzar el pagament i entregar formulari d’inscripció a les oficines de l’Estadi Narcís Sala (carrer Santa Coloma, 39) de dilluns a divendres de 16 a 20h.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS