Omplirem de colors els carrers i balcons

La Festa Major de Sant Andreu de Palomar ja ha arribat i als carrers del poble ja es respira l’ambient especial, gairebé prenadalenc d’aquestes dates tan marcades al districte barceloní. Aquest diumenge, a les 18h de la tarda, la UE Sant Andreu vol posar la cirereta del pastís en el partit corresponent a la 16ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió, en què els homes de Joan Esteva rebran la visita del vigent campió de lliga, el FC Ascó.

Durant la setmana, el club ha promocionat aquest partit amb la il·lusió d’omplir al màxim el Narcís Sala col·laborant amb la campanya de donació de sang celebrada el passat divendres a Can Fabra. Kevin Gissi, Mikel Azparren i membres de la directiva van anar a solidaritzar-se amb aquesta iniciativa, on el club regalava dues entrades per aquest matx.

Els andreuencs arriben en molt bona tònica, amb 3 victòries consecutives i 12 punts sumats dels darrers 15 en joc. L’equip està situat a la 10ª posició amb 21 punts. L’efecte Joan ESteva sembla anar prenent forma i un nou triomf aproparia considerablement els quadribarrats a la zona noble de la classificació. El tècnic, però, s’haurà de refer de la llarga llista de lesionats de cara al partit: Hugo Fernández, Kevin Gissi, Brian Canalejo, Albert Yagüe, Manu Viale i David Payán són baixes segures, mentre que Andrés Borges i Ferran Roca són dubte.

El FC Ascó, per la seva banda, arriba a aquest compromís de lliga en 12ª posició amb 18 punts. En el cas dels visitants, la seva dinàmica és oposada a la andreuenca, amb 2 punts dels darrers 18. Parlem, estadístiques en mà, a més, del pitjor visitant de la categoria amb només 4 punts a domicili. Malgrat tot, els de la Ribera d’Ebre seran un òs dur de rosegar pels quadribarrats.

Així doncs, partit important quan ja queden poques jornades per tancar la primera volta. Recordem que demà ens citem a les 17h a la Plaça Orfila per anar plegats al Narcís Sala a animar l’equip. Andreuenques, andreuencs, tots al carrer!

Foto: Xavi Pluvins, en una acció del partit contra el CD Morell | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS