El Sant Andreu visita un camp complicat en el partit corresponent a la 15ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió. El Municipal de Les Fontetes, feu del Cerdanyola del Vallès, serà una nova prova de foc per als homes de Joan Esteva, amb la intenció de seguir sumant, allargar la bona tònica i, per què no, començar a mirar a la part alta de la classificació.

Els andreuencs arriben a aquest compromís després d’un gran triomf en el derbi barceloní contra el CF Montañesa, en la que va ser la segona victòria consecutiva després de l’aconseguida al camp del CD Morell, fet que era inèdit encara aquesta temporada. Els quadribarrats comencen la jornada en 11ª posició amb 18 punts, només 1 punt i una posició per damunt dels vallesans, els rivals en aquesta jornada.

Qui surti vencedor del partit es pot apropar a la part alta de la taula. Tot i que els homes de Toni Carrillo només han sumat un triomf com a locals, l’estadística a domicili del Sant Andreu tampoc és gaire bona, amb només 5 punts aconseguits.

Per a aquest matx, Joan Esteva no podrà comptar per lesió amb Albert Yagüe, Domi Berlanga, David Payán i Brian Canalejo. El tècnic andreuenc, això si, recuperarà a Jorge Muñoz un cop complert el partit de sanció a causa de l’acumulació d’amonestacions.

Foto: Felipe Sá en una acció del passat duel contra el CF Montañesa | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS