Nova jornada de Tercera Divisió al grup autonòmic català i nou derbi de la ciutat comtal que tindra a Sant Andreu i Montañesa com a protagonistes. Partit de passió, de germanor entre aficions, de bon futbol i, com qualsevol partit i com tots els derbis, es juguen sense cap temor, sans crainte rien. Segon derbi de la temporada al Narcís Sala i, amb aquest matx, els andreuencs ja hauran jugat contra tots els veïns barcelonins a la primera volta. La intenció és mantenir els resultats obtinguts fins ara, amb un triomf contra el CE Júpiter i un valuós empat al Nou Sardenya, contra l’Europa.

Aquesta jornada visita el feu andreuenc el CF Montañesa, ara mateix equip de playoff en 4ª posició i 23 punts, empatat amb el Gavà. Els de Nou Barris acumulen ja 5 jornades consecutives sense perdre, des de l’11 d’octubre contra el Prat, fet que els ha catapultat a la part alta de la taula. Per la seva banda, els andreuencs es troben amb aquest derbi després d’una patida victòria contra el Morell en un matx decantat als darrers minuts del partit i amb molt valor tenint en compte les baixes que arrossegava l’equip. En aquests moments, els homes de Joan Esteva són a la 14ª posició amb 15 punts i, sobretot, amb moltes ganes d’escalar a la classificació.

Precisament en l’àmbit de les baixes, els quadribarrats recuperaran efectius respecte el darrer partit. Jorge Muñoz serà baixa per sanció, ja que a Morell va veure la 5ª targeta groga de la temporada, i Albert Yagüe tampoc podrà arribar a aquest matx. Qui si ho farà serà Domi Berlanga, que podria disputar els primers minuts de la temporada. D’altra banda, el club ja no pot comptar amb Jordi Aumatell, baixa aquesta setmana per motius laborals.

Aprofitem la prèvia de la setmana per recordar les indicacions pels aficionats del CF Montañesa, que entraran al Narcís Sala per la porta 7 al carrer Virgili. Així mateix, ens sumem a les mostres de dol per les víctimes dels atemptats a París. Demà es guardarà un minut de silenci abans de l’inici del derbi.

Foto: Instant del darrer partit del primer equip, a Morell | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS