Vine a donar sang!

Com els 1.500 assistents al passat derbi contra el CF Montañesa recordaran, la UE Sant Andreu va exhibir una pancarta amb motiu de la campanya de donació de sang que es farà al nostre poble la setmana vinent. L’entitat, com aquests darrers anys, col·labora amb aquesta iniciativa i anima a tothom a participar-hi. A les oficines del club, amb l’habitual horari de 16 a 20h de dilluns a divendres, trobareu tríptics amb informació d’aquesta iniciativa.

La campanya en la que participa la UE Sant Andreu serà el proper divendres, 27 de novembre, durant tot el dia a Can Fabra. A tots els donants de sang, a més, se’ls regalaran dues entrades pel partit de Festa Major de Sant Andreu de Palomar, que aquest any coincidirà amb l’enfrontament contra el FC Ascó, vigent campió del grup V de Tercera Divisió, coincidint amb la 16ª jornada de lliga.

Així doncs, des de la UE Sant Andreu us animem a participar en aquesta iniciativa, ja no només de cara a l’entrada que rebreu per aquest interessantíssim matx de d’aquí una setmana, sino per tornar a deixar palès que el poble de Sant Andreu de Palomar és el més solidari, tal com vàrem demostrar amb la iniciativa per l’Aitor. Endavant, andreuenques i andreuencs!

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019