Si els dos equips juguessin amb la primera equipació, àrbitre, entrenadors, jugadors o aficionats es farien un bon embolic. La UE Sant Andreu té al davant demà, en partit corresponent a la 17ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió, un complicat desplaçament a la capital de l’Alt Penedès per enfrontar-se al FC Vilafranca. Un matx que, en lliga, fa 16 temporades que no es produeix, quan ambdós equips militaven, atenció, a Primera Catalana.

Després d’una setmana de descans coincidint amb el pont de desembre i els compromisos de la Selecció Catalana amateur, l’equip arriba a aquest compromís després de caure al Narcís Sala contra l’Ascó, en partit de Festa Major, amb un equip ple de baixes. No obstant, els quadribarrats han aconseguit sumar triomfs en els seus darrers dos desplaçaments: Morell i Cerdanyola del Vallès. Els andreuencs, que ocupen la 11ª posició amb 21 punts a la taula,volen tornar a sumar un 3 que els apropi a la zona noble de la classificació.

D’altra banda, el Vilafranca també va caure derrotat en el darrer compromís de lliga; en aquest cas al feu del CE Sabadell B. Els homes dirigits per Iván Moreno, no obstant, són en una còmoda 9ª posició amb 23 punts, fet que converteix el matx de demà en un duel directe d’equips que volen mirar amunt a la classificació. Com a local, el Vilafranca ha empatat els seus dos darrers partits, a 2 contra el Peralada i a 3 contra el Rubí.

Per a aquest compromís, la llista de baixes a la plantilla es redueix considerablement. Joan Esteva, malgrat tot, encara no podrà comptar amb Hugo Fernández, a més de David Payán i Kevin Gissi, a qui els andreuencs perden per un mes. Brian Canalejo serà dubte fins l’últim moment, tot i que durant aquesta setmana ja ha entrenat amb l’equip. Roger Canadell, la darrera incorporació andreuenca, ja es podrà posar a les ordres del tècnic quadribarrat per a aquest difícil matx.

Els quadribarrats buscaran un triomf que els refermi a la zona mitja de la taula i, a més, els permeti superar a la classificació, precisament, els del Penedès.

Foto: Celebració d’un gol andreuenc en una imatge d’arxiu | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS