Gerard Piqué compaginarà el Barça amb la tasca de Community Manager del Sant Andreu

“Gracias, Manuel Camino. Contigo empieza todo”. Així ha arribat aquest matí la nova incorporació del Sant Andreu a les oficines del club. A proposta de Dani Alves, fidel seguidor del club andreuenc, Gerard Piqué agafarà les regnes de les xarxes socials oficials de la UE Sant Andreu. El central del Barça ha acceptat l’oferta plantejada per Manuel Camino seguint el consell d’Alves i podrà coordinar els canals oficials del club tot i seguir jugant amb els blaugranes: “un club centenari, català i tan històric com el Sant Andreu mereix que dediqui tots els meus esforços a fer-lo més conegut. Con… egut, ja m’enteneu”, ha declarat Piqué aquest matí a les oficines del club.

El jugador del Barça signa amb l’entitat andreuenca per les properes 5 temporades. El contracte del nou community manager del Sant Andreu estipula que cobrarà 0’01€ per cada retweet i cada publicació compartida que aconsegueixi: “si només posant emoticones fa poc vaig aconseguir més de cent mil retweets crec que puc portar el Sant Andreu a ser el club amb més seguiment de tot Catalunya. I cobraré una fortuna, ja veureu”, apunta Piqué. El central ha admès que l’ha enamorat el bon funcionament de l’entitat amb els temes burocràtics: “aquí el fax funciona bé, no s’encalla en el moment menys oportú. Em sembla de club seriós tot plegat”.

Manuel Camino comenta que Piqué “es un noi molt maco que ens pot ajudar a omplir cada setmana el Narcís Sala; a més, ens ha comentat que la Shakira vindrà amb els nens cada diumenge”. El president va pensar en la contractació de Piqué per reforçar l’eix de la defensa, però finalment va declinar aquesta opció: “tenim a Manu Viale que fins i tot marca golassos de falta; i en un cas extrem, Mikel Azparren podria tornar qualsevol dia a calçar-se les botes”, afirma Camino.

Gerard Piqué tindrà el seu proper compromís laboral la propera jornada contra el Gavà, que tanca la primera volta del campionat. La nova incorporació andreuenca assegura que té ganes de posar-se a treballar i demostrar la seva originalitat a les xarxes socials: “ja tinc alguna broma pensada, la veritat: relatives a alineacions indegudes, missatges als meus superiors… ens ho passarem molt bé, ja veureu!”.

INNOCENTADA

Un cop finalitzat el dia dels Sant Innocents, es fa saber  que aquesta notícia ha estat la innocentada del club d’aquest any.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS