Moments complicats pel Juvenil A (1-0)

El Juvenil A de la UE Sant Andreu va caure enfront La Salle, el cuer de la categoria que sembla haver remuntat el vol amb les seves dues primeres victòries de la temporada de forma consecutiva. Els andreuencs, per la seva part, acumulen 5 partits sense conèixer la victòria.

Els mallorquins van aconseguir la victòria en un partit gris pels homes de Rubén García a les acaballes del matx amb un gol de Karim. Els quadribarrats van atacar a tomba oberta en els pocs minuts que restaven però finalment no van aconseguir endur-se un partit que va ser molt igualat durant els 90 minuts de joc.

Malgrat aquesta ratxa negativa de resultats, el conjunt andreuenc es manté a la zona tranquil·la de la classificació: ara mateix, els homes entrenats per Rubén García ocupen la 7ª posició a la classificació amb 18 punts. La propera setmana, partit transcendental contra el FC Barcelona. Això, però, ja serà diumenge 13 de desembre a les 12:30h al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

La Salle (1): Elías, Crespí (Ulises, 59’), Víctor Moya (Karim, 76’), Llabrés, Marc Ramis, Bobby, Kike, Felipe, Mariano (Harry, 67’), Víctor Narro i Barrios (Llorenç, 49’).

UE Sant Andreu (0): Joan, Valls, Xala, Méndez, Almirall, Kevin (Joel, 67’), José (Larrossa, 62’), Samu, Carlos Martínez (Juanan, 62’), Alberto i Iker (Ferran, 75’).

Marcador: 1-0, 82’, Karim.

Àrbitre: Busquets Ferrer. Va amonestar els locals Crespí, Llabrés, Bobby, Víctor Narro i Harri i el visitant Samu.

Incidències: Partit corresponent a la 14ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Poliesportiu La Salle.

Foto: Imatge d’arxiu del Juvenil A, en el matx contra el CF Damm | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS