Només ha faltat la cirereta del pastís (0-0)

Els jugadors dirigits per Rubén García han fet un partit formidable, sense cap tipus de temor contra un FC Barcelona afectat per les lesions però que no ha inquietat gaire la porteria de Joan Fernández. Al darrer minut de partit, els andreuencs han pogut decantar la balança al seu favor, però una mà d’Andreu i el pal ho han evitat.

Ha faltat ben poc perquè el Sant Andreu batés un FC Barcelona que no ha estat encertat amb l’esfèrica als peus. Els homes de Rubén García han jugat molt bé sense pilota i no han patit quan n’han tingut el domini. Des del primer minut, tres línies molt unides i una molt bona pressió a dalt, amb Carlos Martínez i Joel rebent l’ajuda per les bandes de Jose i Alberto García.

El Barça intentava sortir amb la pilota des del darrere, amb una bona ajuda de Sarsanedas, el millor dels blaugranes. En alguna ocasió han aconseguit crear superioritat amb la pilota, com en una acció on Tur ha trobat en profunditat a Blanco (27’), que ha creuat massa el seu xut, fregant el pal de la porteria andreuenca. Poc després, Juanan (33’) ha avisat els culés amb una canonada des de la frontal que ha marxat fora per poc. Abans del descans, Joel Armengol (42’), en una acció que no semblava gaire perillosa, ha fet treure una mà salvadora a Andreu.

L’inici del segon temps ha estat fulgurant pels interessos quadribarrats, que han aconseguit fer-se amos de l’esfèrica i crear situacions de perill a les bandes, sense acabar de convertir-les en ocasions. Tot i el desgast físic, els jugadors han resistit a un FC Barcelona que els ha inquietat en poques ocasions, sobretot aprofitant forats generats per la pressió avançada dels andreuencs. Al darrer minut del partit, un xut des de la frontal ha fet que Andreu s’hagués d’estirar; la pilota ha tocat la mà del porter i ha picat la base del pal dret de la porteria del Barça.

En definitiva, al Juvenil A només li ha faltat el gol en un matx que ha merescut guanyar pels mèrits demostrats contra un FC Barcelona que, bé afectat per les baixes, ha estat inferior als homes de Rubén García. Un Narcís Sala, avui vestit de gala, ha vist com, tot i sumar la sisena jornada consecutiva sense guanyar, el futbol base quadribarrat té molt talent, molt esforç i molta vida.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Joan Fernández, Jordi Méndez, Marc Xala, Joel Sierra, Sergi Almirall, Kevin Alarcón, Jose González (Jalal Kasmi, 62’), Juanjo Navarro, Carlos Martínez (Toni Larrosa, 72’), Alberto García (Iker Echeverría, 90’) i Joel Armengol.

FC Barcelona (0): Andreu, Montes, Adrià Vilanova, Juanma, Franquesa, Sarsanedas (Busquets, 68’), Pérez, Matyas (Rio, 64’), Blanco (Fati, 83’), Tur i Theo.

Àrbitre: Gustavo Rebollo López. Ha amonestat els locals Sergi Almirall (12’), Jalal Kasmi (87’) i Marc Xala (90’).

Incidències: Partit corresponent a la 15ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala enfront 1000 espectadors.

Foto: Jalal Kasmi, en una acció de perill dels andreuencs | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS