Que els torrons baixin millor

Sens dubte, el gran objectiu de la UE Sant Andreu de cara a l’enfrontament contra la UE Figueres demà (19h) al Narcís Sala. Els de Joan Esteva volen, abans de la parada nadalenca, donar un regal a l’afició després d’acumular dues derrotes de forma consecutiva contra Ascó com a locals i a domicili contra el Vilafranca tot just la setmana passada.

Els andreuencs arriben a aquest compromís, malgrat tot, amb 21 punts i un coixí de X punts respecte la zona descens de la taula en una lliga que cada jornada sembla estar més comprimida. Una victòria, per tant, suposaria treure el nas per la zona noble de la classificació contra un rival directe.

Per la seva part, el Figueres arriba després de dues derrotes consecutives, igual que el Sant Andreu, i buscarà treure un bon resultat al Narcís Sala de cara a acabar l’any amb bones sensacions. Els gironins van caure contra el Rubí i contra el CE Sabadell B.

De cara a aquest matx, Joan Esteva té les baixes de Kevin Gissi, Hugo Fernández i David Payán. Aquests dos últims, durant aquesta setmana, ja s’han pogut reincorporar mínimament als entrenaments amb el grup i se’ls espera properament.

Foto: Xavi Jiménez, en una acció en el matx contra l’Ascó | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS