UE Sant Andreu – UE Figueres, dissabte a les 19h

El proper partit, corresponent a la jornada 18 de campionat del grup V de Tercera Divisió que enfronta a UE Sant Andreu i a UE Figueres es disputarà el dissabte, 19 de desembre, a les 19h al Narcís Sala.

Els motius per a el canvi habitual de dia i horari respecte la resta de partits dels andreuencs com a locals són diversos: d’una banda, des del club s’aprofita l’aturada nadalenca per donar un dia més de festa a la plantilla en una època per passar amb la familia.

D’altra banda, i com bé és sabut, l’endemà és jornada d’eleccions generals i es pretén no perjudicar a cap empleat, jugador o aficionat a qui hagi pogut tocar, per exemple, ser president de mesa. A més, la final del Mundial de Clubs, el mateix dia a les 11:30h del matí creiem que pot restar afluència al Narcís Sala.

Amb tot dit, esperem que la resposta de l’afició sigui la de sempre: venir en massa a animar l’equip!

Foto: Manu Martín en una imatge d’arxiu | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS