Un minut d’or impulsa el Juvenil A (2-1)

Gairebé a l’equador del segon temps, Jordi Méndez i Jalal van decantar un partit pels de Rubén García que havia estat força igualat fins al descans. Els andreuencs van poder ampliar distàncies però no van aprofitar les seves oportunitats. A les acaballes del matx, els aragonesos van fer el gol de l’honor, que no va inquietar els quadribarrats.

El Juvenil A, després d’un primer temps molt erràtic en quan a les combinacions ofensives i amb molt poques arribades a l’àrea rival, va aconseguir decantar la balança després de la represa contra un CD Ebro que va plantar cara, sobretot, en els primers 45 minuts.

A la sortida d’un córner Jordi Méndez, ahir central, va aixecar-se impetuós al segon pal per fer un cop de cap magistral on no va poder arribar Jaime, el porter rival. En l’acció posterior, i amb un Sant Andreu que estava bolcat ofensivament, Jalal va culminar a la perfecció una bona contra andreuenca per fer el 2 a 0.

Els homes de Rubén García van fer mèrits suficients per ampliar l’avantatge al marcador però van ser poc precisos als metres finals. Els aragonesos van fer el gol de l’honor en temps afegit, sense temps per arribar a inquietar uns quadribarrats que van ser molt superiors a la segona part.

Amb aquest triomf, els homes dirigits per Rubén García trenquen una ratxa de 6 jornades consecutives sense guanyar i es col·loquen amb 22 punts després de 16 jornades, en 6ª posició provisional i amb un important coixí de punts respecte la zona baixa de la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Joan Fernández, Valls, Xala, Jordi Méndez, Almirall, Kevin, José (Fidel, 83’), Juanjo, Jalal (Carlos Martínez, 76’), Alberto (Íker, 81’) i Joel Armengol (Toni Larrosa, 75’).

CD Ebro (1): Jaime, Marcos, Castillo, Sergio, Raúl, Pilacés, Kike (Lázaro, 87’), Diego, Madhi (Gregorio, 87’), Fran (Riki, 72’), i Escuín (Alejandro, 85’).

Marcador: 1-0, 62’, Jordi Méndez; 2-0, 64’, Jalal; 2-1, 90’, Gregorio.

Àrbitre: Albelda Bárcena. Sense amonestacions.

Incidències: Partit corresponent a la 16ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Foto: Jalal Kasmi, en primer terme, celebra el 2 a 0 | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS