9 de 9 a la segona volta

Els homes dirigits per Rubén García han començat el 2016 a velocitat de creuer i consolidant-se a la zona mitja-alta de la classificació. Contra el Manacor, els andreuencs van dominar a plaer un partit que es va posar de cara molt aviat i al segon temps es va saber sentenciar.

El Sant Andreu es va avançar ràpidament al marcador amb un bon xut creuat de Jalal. Arrel d’aquest gol matiner, el matx es va intensificar amb un clar domini local que no es va aconseguir traduir en l’ampliació de l’avantatge tot i els continuats intents. Una bona defensa dels balears va impedir que el resultat fos més ampli abans d’arribar al descans.

Al segon temps el Manacor va reaccionar i posava setge a la porteria d’Iván Fajardo fins que en un contraatac Carlos Martínez va sentenciar el matx. Els visitants van acabar amb 10 per l’expulsió del seu porter i el xoc va anar-se apagant, ja sentenciat després del segon gol andreuenc.

Amb aquest triomf, els homes de Rubén García es mantenen en 6ª posició amb 28 punts i sumen el tercer triomf consecutiu. Tenen un coixí de 10 punts amb la zona baixa i, aquesta setmana, tindran una prova de foc quan visitin el camp del Zaragoza, tot just el 5è classificat.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Fajardo, Valls, Xala, Méndez (Íker, 79’), Almirall, Juanjo, Larrosa (Jose, 60’), Samu, Jalal (Carlos Martínez, 64’), Alberto (Juan, 38’) i Joel.

Manacor (0): Tomeu, Miguel Ángel, Palmer, Oliver, Vecina, Ramon (Gayà, 80’), Javier (Pablo, 38’), Bibiloni, Garau, Rodrigo (Juan, 46’) i Miquel (Soto, 66’).

Marcador: 1-0, 4’, Jalal; 2-0, 74’, Carlos Martínez.

Àrbitre: Bartomeu Garcia. Va amonestar els locals Sergi i Joel i el visitant Bibiloni. Va expulsar amb vermella directa el visitant Tomeu.

Incidències: Partit corresponent a la 18ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Foto: Un instant del matx, amb atac del Manacor | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS