Quan comença un nou any, en aquest cas el 2016, sempre tenim en ment idees per millorar el que es deixa enrere: fer exercici, deixar de fumar, ser millor persona, etc. En clau esportiva, el Sant Andreu mirarà de donar moltes victòries a l’afició en aquest nou capítol i tractarà de tancar la primera volta amb un triomf de prestigi contra el Gavà, ara per ara un equip que lluita per aspiracions molt ambicioses.

Després de tancar l’any amb una victòria al Narcís Sala contra el Figueres, els quadribarrats arriben a la 19ª jornada en 10ª posició amb 24 punts a la classificació, a 5 de les posicions de playoff i 6 respecte el descens. Un triomf aproparia els andreuencs a la zona noble de la classificació.

Per la seva banda, el Gavà, tot i estar passant una època amb resultats irregulars, és 5è amb 29 punts, empatat amb el Granollers al playoff i havent cedit, únicament, 3 derrotes aquest curs, només 1 a la Bòbila contra el CE Júpiter.

Per a aquest matx, i seguint amb els bons propòsits pel nou any, Joan Esteva podrà comptar amb la totalitat de la seva plantilla per primer cop aquest curs. La darrera incorporació andreuenca, José Segovia, també està disponible per ser convocat quan el míster ho consideri oportú. Recordem que per a aquest matx, els socis andreuencs tenen l’entrada a només 5€.

Foto: Kevin Gissi podrà tornar a l’acció | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS