Aquest proper diumenge, dos clubs amics es retrobaran molts anys després a la Verneda en partit oficial. Es tracta de dues aficions de pobles on es respira bon ambient de futbol català, amb dos equips referència de la classe treballadora de Barcelona.

Així doncs, i en un ambient festiu, demanem a l’afició de la UE Sant Andreu que oblidi per aquest diumenge els últims problemes extra esportius amb els àrbitres. La nostra resposta ha de ser animar més fort que mai el nostre equip en aquests moments difícils. Animar, animar i animar. Com sempre hem fet i seguirem fent. Aquesta es la nostra grandesa, fer que anar a veure el Sant Andreu sigui una festa cada diumenge.

En aquest sentit, a les 10 del matí de diumenge us animem a tota l’afició a reunir-vos a l’Estadi Narcís Sala per baixar tots caminant. Ja dins el camp, la directiva del Júpiter reservarà tota la part esquerra de la tribuna per l’afició andreuenca.

Recordem, per últim, que avui encara es poden comprar les entrades anticipades a 5€. Volem la presència de més de 200 seguidors andreuencs a la Verneda!

Foto: La millor afició de Catalunya al camp del Palamós, la primera invasió de la temporada | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS