Duel de patrimoni històric

A les categories regionals del futbol en moltes ocasions trobem duels molt interessants entre equips que acumulen un llegat històric molt important. Un matx que, sens dubte, reuneix aquests paràmetres és el que demà es veurà al Narcís Sala entre la UE Sant Andreu i el Palamós CF: els quadribarrats originals contra el degà del futbol català, un xoc d’equips centenaris que, a la primera volta, tot i no haver-hi gols, va deixar un molt bon regust de boca a ambdós equips pel nivell de joc mostrat.

Ara per ara, tant els andreuencs com els gironins travessen una ratxa no del tot positiva, amb només un triomf en els darrers 5 partits. El Sant Andreu avantatja en només 3 punts el Palamós: 26 punts respecte els 23 dels palamosins. Un triomf demà pels quadribarrats suposaria trencar una ratxa de 2 partits sense marcar i fer una passa cap a la zona noble de la taula, mentre que pel Palamós implicaria allunyar la zona de descens, a només 3 punts.

De cara al duel de demà, Joan Esteva recuperarà una peça clau al seu esquema com és Xavi Jiménez; el capità ja va complir el partit de sanció per acumulació d’amonestacions la darrera jornada i podrà tornar a la convocatòria. No obstant, el tècnic no podrà comptar amb l’indiscutible Jorge Muñoz, que no s’ha pogut recuperar del fort cop rebut, precisament, en el partit contra el Masnou a les acaballes del primer temps.

Entrades a 5€

Aprofitem l’avinentesa per recordar que demà, els no socis, tindran l’entrada a només 5€. A més, a l’entrada de general, el club posarà una paradeta on els socis podran obtenir entrades anticipades pel partit de la setmana vinent a la Verneda contra el CE Júpiter també per 5€.

Foto: Xavi Jiménez en una acció del partit de la primera volta contra el Palamós | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS