El Juvenil A demostra coratge (0-1)

Un gol de Jose a les acaballes del primer temps i un bon posicionament tàctic de l’equip després de la represa van ser els ingredients clau en la nova victòria del Juvenil A al difícil camp de la UE Cornellà. Els de Rubén García sumen 7 dels darrers 9 punts i deixen enrere la ratxa més complicada de la temporada.

En un primer temps força igualat els andreuencs van arrencar millor el matx que el conjunt local. A mesura que avançava el partit, però, el Cornellà va anar prenent la batuta de la possessió i ho intentava amb internades per les bandes que no trobaven rematador. Just abans del descans, Jose va rematar a la xarxa una bona acció ofensiva quadribarrada per la banda esquerra.

A la segona part els homes dirigits per Rubén García van demostrar molta solidesa i una idea de joc clara, basada en una consistència que es va materialitzar a l’hora de contenir les envestides rivals. Els locals van dominar la possessió però no van ser capaços d’igualar o capgirar el marcador, tot i alguna acció aïllada de perill.

Amb aquest triomf de prestigi, els andreuencs pugen fins la sisena posició a la classificació i, amb 25 punts, es consoliden a la zona tranquil·la de taula, amb un marge de més de dos partits respecte el descens però molt lluny, això si, de les posicions capdavanteres, sempre caríssimes a la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà (0): Caleb, Sergi (Pulido 25′), Bambo, Ricard, Karim (Dan 67′), Moreno, Víctor Fdz (Jaume 45′), Aks, Ahmed, Maymi (Palomar 58′) y Annas.

UE Sant Andreu (1): Fajardo, Valls, Xala, Méndez, Almirall, Kevin, Jose (Samu 64′), Navarro, Jalal (Carlos Martínez 72′), Alberto (Larrosa 75′) y Joel (Juanan 85′).

Marcador: 0-1, 42’, Jose.

Àrbitre: Rubén Ávalos Barrera. Va amonestar els locals Jaume, Palomar i Dan y els visitants Kevin y Almirall.

Incidències: Partit corresponent a la 17ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal de Cornellà.

Foto: Jose va ser l’artífex de la setena victòria de la temporada pels andreuencs | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS