El Juvenil A demostra coratge (0-1)

Un gol de Jose a les acaballes del primer temps i un bon posicionament tàctic de l’equip després de la represa van ser els ingredients clau en la nova victòria del Juvenil A al difícil camp de la UE Cornellà. Els de Rubén García sumen 7 dels darrers 9 punts i deixen enrere la ratxa més complicada de la temporada.

En un primer temps força igualat els andreuencs van arrencar millor el matx que el conjunt local. A mesura que avançava el partit, però, el Cornellà va anar prenent la batuta de la possessió i ho intentava amb internades per les bandes que no trobaven rematador. Just abans del descans, Jose va rematar a la xarxa una bona acció ofensiva quadribarrada per la banda esquerra.

A la segona part els homes dirigits per Rubén García van demostrar molta solidesa i una idea de joc clara, basada en una consistència que es va materialitzar a l’hora de contenir les envestides rivals. Els locals van dominar la possessió però no van ser capaços d’igualar o capgirar el marcador, tot i alguna acció aïllada de perill.

Amb aquest triomf de prestigi, els andreuencs pugen fins la sisena posició a la classificació i, amb 25 punts, es consoliden a la zona tranquil·la de taula, amb un marge de més de dos partits respecte el descens però molt lluny, això si, de les posicions capdavanteres, sempre caríssimes a la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà (0): Caleb, Sergi (Pulido 25′), Bambo, Ricard, Karim (Dan 67′), Moreno, Víctor Fdz (Jaume 45′), Aks, Ahmed, Maymi (Palomar 58′) y Annas.

UE Sant Andreu (1): Fajardo, Valls, Xala, Méndez, Almirall, Kevin, Jose (Samu 64′), Navarro, Jalal (Carlos Martínez 72′), Alberto (Larrosa 75′) y Joel (Juanan 85′).

Marcador: 0-1, 42’, Jose.

Àrbitre: Rubén Ávalos Barrera. Va amonestar els locals Jaume, Palomar i Dan y els visitants Kevin y Almirall.

Incidències: Partit corresponent a la 17ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal de Cornellà.

Foto: Jose va ser l’artífex de la setena victòria de la temporada pels andreuencs | Severino Fernández

Més en

Que el ritme no pari

Premsa17 de febrer de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu, Premi al Compromís Solidari

Premsa16 de febrer de 2018

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018