Faves o figures

Ara que les festes nadalenques ja han acabat de forma oficial, per dir-ho així, la UE Sant Andreu comença la segona volta de la lliga amb l’objectiu d’escalar posicions a la classificació i apropar-se cada cop més a la zona alta de la taula. Dit d’una altra manera, els homes dirigits per Joan Esteva voldran demostrar que el passat dia de Reis al mossegar el tortell es van trobar amb la figureta del rei i no pas amb la fava.

Els quadribarrats comencen la jornada 19 en 11ª posició amb 25 punts. Tenen la zona de playoff a 5 punts i li treuen 6 a la de descens. Enfront, un rival, el CD Masnou, que a l’anada van aconseguir superar per 1 gol a 0, obra de Kevin Gissi. De cara a demà, Joan Esteva únicament tindrà la baixa, per sanció, de Xavi Jiménez, que va veure la 5ª groga de la temporada la setmana passada al camp del CF Gavà, on els andreuencs van empatar a 0.

El rival, el CD Masnou, es troba en una posició molt complicada, la 19ª amb 17 punts, tot i que una victòria els podria suposar sortir de la zona de descens o, si més no, treure el cap a la superfície de l’aigua. Els del Maresme, a més, només han pogut sumar 3 dels darrers 9 punts en joc. Miguel López no podrà comptar amb els lesionats Dani Prieto i Ferri.

Així doncs, nova oportunitat pels andreuencs al Municipal de Masnou per fer una passa endavant en un inici de segona volta que es presenta del tot més emocionant.

Més en

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017