Gener ha d’acabar bé

En línees generals, els primer mes del nou any no ha estat del tot positiu per la UE Sant Andreu en quant a resultats es refereix. En aquest 2016 els quadribarrats encara no han aconseguit la victòria i els 3 punts dels darrers 12 en joc han fet que l’equip s’hagi allunyat de la part alta de la classificació. Un triomf contra un rival directe com el Santfeliuenc podria tornar a donar ales als homes de Joan Esteva.

Els andreuencs, ara mateix, ocupen a la classificació la 13ª posició amb 26 punts. Encara amb els minuts pendents del matx contra el Palamós, són a 12 punts de les places de playoff i 6 per damunt del descens. De cara a aquest matx, Joan Esteva encara no podrà seure a la banqueta per tal de complir el darrer partit de sanció que li va imposar el comitè. Com ell, Joan Noguera i Felipe també hauran de veure el partit des de la graderia juntament amb Kevin Gissi, que complirà cicle d’amonestacions. Jorge Muñoz tampoc es podrà vestir de curt, encara recuperant-se del cop al turmell que va rebre contra el Masnou. Qui podria debutar amb l’equip serà Rubén Carreras, darrera incorporació andreuenca que està convocat pel matx de demà.

El Santfeliuenc, per la seva part, es troba en 14ª posició amb 25 punts; per tant, en cas de victòria, superaria el Sant Andreu a la taula. L’assignatura pendent dels del Llobregat és, precisament, la victòria a domicili: només han aconseguit els 3 punts al Municipal de la Verneda, contra el CE Júpiter. Sens dubte, l’home a vigilar per la defensa andreuenca serà el davanter David Toro, botxí dels homes llavors dirigits per Manolo Márquez a la primera volta a Les Grases.

Per últim, recordem a tots els socis del Santfeliuenc FC que demà, presentant el carnet de soci a les taquilles del club, tindran les entrades per només 5€. Els animem a venir després de la bona rebuda que els quadribarrats vàrem tenir a l’anada.

Foto: Els andreuencs celebren el gol aconseguit a la Verneda la setmana passada | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS