La Barcelona més popular

Els derbis del futbol català a la ciutat comtal sempre s’han caracteritzat per una rivalitat molt intensa sempre dins de la parcel·la esportiva; per altra banda, les aficions han viscut defensant uns colors però sempre mirant de reüll què feia l’altre equip, fos quina fos la categoria on es trobava. La proximitat geogràfica entre Sant Andreu de Palomar i la Verneda ha fet que, a més, quan es parla d’un Júpiter – UE Sant Andreu ens referim a un duel entre, pràcticament, amics. Aquest matx és, pels al·licients, el partit de la jornada.

El CE Júpiter ha estat etiquetat com un dels equips revelació del que portem de temporada. Després de 21 jornades, els grisgrana són 7º amb 31 punts i durant unes quantes jornades van ser a places de playoff d’ascens després d’un inici de campionat meteòric. Tot i ser un recent ascendit, la base aconseguida pel tècnic Juanjo García ha fet que aquest cop, l’objectiu de mantenir la categoria passi, fins i tot, per ser el més plàcid possible. En aquest tram de temporada els de la Verneda han perdut pistonada respecte els equips capdavanters del grup, però el seu joc endreçat i ràpid sempre es converteix en una arma perillosa.

En clau andreuenca, l’equip buscarà un impuls moral després dels successos de la darrera jornada en el matx contra el Palamós CF. Els homes dirigits per Joan Esteva estan duent a terme actuacions de molt mèrit, amb un joc atrevit i intens a les dues àrees, però es troben amb resultats que no acaben de plasmar aquesta realitat. Els quadribarrats arriben en 12ª posició amb 26 punts, això si, pendents de finalitzar els 5 minuts que resten del matx contra els gironins. Les darreres actuacions arbitrals, pel cap baix polèmiques, queden enrere i la victòria es converteix en l’objectiu prioritari dels andreuencs.

Aquest derbi, ja abans del seu inici, té una curiosa particularitat: ni Joan Esteva ni Juanjo Garcia, entrenadors d’andreuencs i grisgranes respectivament, podran seure a la banqueta a causa de les sancions rebudes la setmana passada. El tècnic demà, Matias Borsot, no podrà comptar, a més, amb els també sancionats Joan Noguera i Felipe Sá i amb l‘encara no recuperat Jorge Muñoz.

Aprofitem l’avinentesa per recordar que demà, finalment, presentant el carnet de soci de la UE Sant Andreu a les taquilles del Municipal de la Verneda es podran obtenir entrades pel partit a 5€. L’afició, a més, està citada demà a les 10 del matí al Narcís Sala per anar caminant fins el camp, en el que desitgem que sigui una nova pàgina del llibre d’invasions andreuenques aquesta temporada.

Foto: Kevin Gissi, bigolejador al trepidant partit d’anada al Narcís Sala | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS