La primera del 2016 (73-85)

El Sant Andreu ha començat la segona volta de la lliga amb un important triomf a la pista del Sant a Pere per 73 a 85. Els andreuencs s’han pogut refer del partit d’anada en el que els dos punts se’ls van escapar per un triple a falta de tres segons.

Els visitants van sortir molt intensos deixant clar que no pecaria més de falta d’intensitat en el primer quart. A partir d’un joc interior molt efectiu han aconseguit una renda de 7 punts (17-24). Les coses, però, no han estat gens fàcils. El Sant Pere ha fet valer el factor pista per recuperar terreny en el segon quart (37-42).

Un magnífic 3º quart va ser detonant per sentenciar el partit (50-67). Els quadribarrats només van haver d’aguantar el marcador fins al final i, d’aquesta manera, assegurar la primera victòria de la segona volta de lliga (73-85). El Sant Andreu continua en dotzena posició a només un punt del setè classificat.

Foto: Instant del partit anterior contra el Vedruna Gràcia | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS