La UESA Bàsquet no acaba bé la primera volta (79-63)

El Sant Andreu ha tancat la primera volta de la lliga amb una derrota contra el Vedruna Gràcia per 16 punts de diferència. Els quadribarrats van anar a remolc durant tot el matx i el Gràcia, un dels equips més forts de la lliga, no va donar opció.

Les expectatives andreuenques abans de l’encontre no eren bones: només 8 jugadors disponibles i Víctor, Gasull i Marc havent de fer un esforç per disputar el matx malgrat les seves molèsties físiques. El Sant Andreu va pecar de falta d’intensitat en defensa i el Vedruna Gràcia, amb un gran encert de cara cistella, aconseguia una renda de 13 punts que es mantindria al llarg de tot el partit (23-10).

Els parcials, a excepció del primer, van ser molt igualats, però els locals dominaven en tot moment (47-31). En un darrer quart que es va convertir en un concurs de triples, el resultat va engreixar-se considerablement, mantenint la diferència en tot moment (79-63).

Després dels primers 15 partits, el bàsquet de la Sant Andreu és 12è amb 6 victòries i 9 derrotes.

Foto: Un instant de la derrota contra el Vedruna Gràcia | Judit Andreu

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018