La UESA Bàsquet no acaba bé la primera volta (79-63)

El Sant Andreu ha tancat la primera volta de la lliga amb una derrota contra el Vedruna Gràcia per 16 punts de diferència. Els quadribarrats van anar a remolc durant tot el matx i el Gràcia, un dels equips més forts de la lliga, no va donar opció.

Les expectatives andreuenques abans de l’encontre no eren bones: només 8 jugadors disponibles i Víctor, Gasull i Marc havent de fer un esforç per disputar el matx malgrat les seves molèsties físiques. El Sant Andreu va pecar de falta d’intensitat en defensa i el Vedruna Gràcia, amb un gran encert de cara cistella, aconseguia una renda de 13 punts que es mantindria al llarg de tot el partit (23-10).

Els parcials, a excepció del primer, van ser molt igualats, però els locals dominaven en tot moment (47-31). En un darrer quart que es va convertir en un concurs de triples, el resultat va engreixar-se considerablement, mantenint la diferència en tot moment (79-63).

Després dels primers 15 partits, el bàsquet de la Sant Andreu és 12è amb 6 victòries i 9 derrotes.

Foto: Un instant de la derrota contra el Vedruna Gràcia | Judit Andreu

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019