Resolucions sobre el UE Sant Andreu – Palamós CF

La UE Sant Andreu ha rebut aquesta tarda el comunicat de la Federació Catalana de futbol amb les sancions imposades pel jutge de competició i disciplina de la Tercera Divisió arran dels successos durant el partit del passat diumenge contra el Palamós CF.

Joan Esteva, entrenador del primer equip, ha estat sancionat amb 2 partits per “protestar als àrbitres”, mentre que Joan Noguera i Felipe Sá, que van veure la vermella directa un cop suspès el partit, reben la mateixa sanció de partits en aquest cas per “dirigir-se als àrbitres en termes o actituds de menyspreu o desconsideració”. Les primeres al·legacions del club a aquests càstigs han estat denegades, assumint la “presumpció de veracitat exposada per l’àrbitre”, el col·legiat Picazo Hernández.

En quant a la suspensió del partit i en relació als incidents que van ocasionar la finalització prematura del matx, la UE Sant Andreu ha estat sancionada amb 390’66€ per “produir-se incidents greus de públic” i ha quedat advertida amb el tancament del camp en cas de futura reincidència.

Finalment, el xoc entre andreuencs i palamosins s’acabarà de jugar a partir del minut 85 de partit. Els quadribarrats no podran alinear més de 9 jugadors i el tècnic, Joan Esteva, no podrà intervenir. El partit, a més, es jugarà a porta tancada (amb data encara per confirmar) i les despeses arbitrals i de desplaçament del Palamós CF hauran de ser assumides per la UE Sant Andreu.

Un cop no acceptades les primeres al·legacions exposades, la UE Sant Andreu recorrerà aquestes sancions amb l’expressa voluntat de defensar l’entitat i, en cas de negativa, seguirà apel·lant fins on sigui necessari.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019