Resolucions sobre el UE Sant Andreu – Palamós CF

La UE Sant Andreu ha rebut aquesta tarda el comunicat de la Federació Catalana de futbol amb les sancions imposades pel jutge de competició i disciplina de la Tercera Divisió arran dels successos durant el partit del passat diumenge contra el Palamós CF.

Joan Esteva, entrenador del primer equip, ha estat sancionat amb 2 partits per “protestar als àrbitres”, mentre que Joan Noguera i Felipe Sá, que van veure la vermella directa un cop suspès el partit, reben la mateixa sanció de partits en aquest cas per “dirigir-se als àrbitres en termes o actituds de menyspreu o desconsideració”. Les primeres al·legacions del club a aquests càstigs han estat denegades, assumint la “presumpció de veracitat exposada per l’àrbitre”, el col·legiat Picazo Hernández.

En quant a la suspensió del partit i en relació als incidents que van ocasionar la finalització prematura del matx, la UE Sant Andreu ha estat sancionada amb 390’66€ per “produir-se incidents greus de públic” i ha quedat advertida amb el tancament del camp en cas de futura reincidència.

Finalment, el xoc entre andreuencs i palamosins s’acabarà de jugar a partir del minut 85 de partit. Els quadribarrats no podran alinear més de 9 jugadors i el tècnic, Joan Esteva, no podrà intervenir. El partit, a més, es jugarà a porta tancada (amb data encara per confirmar) i les despeses arbitrals i de desplaçament del Palamós CF hauran de ser assumides per la UE Sant Andreu.

Un cop no acceptades les primeres al·legacions exposades, la UE Sant Andreu recorrerà aquestes sancions amb l’expressa voluntat de defensar l’entitat i, en cas de negativa, seguirà apel·lant fins on sigui necessari.

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019