La UE Sant Andreu ha recaptat 720 euros aquest diumenge que el club destinarà a Proactiva Open Arms, una ONG que ajuda els refugiats sirians que arriben a Europa fugint de la guerra del seu país. La iniciativa ha tingut èxit i aquest diumenge els aficionats andreuencs i egarencs han contribuït solidàriament a aquesta causa que ens concerneix a tots com a societat.

Al final del partit entre el Sant Andreu i el Terrassa els presidents dels dos clubs han donat un xec simbòlic a Samu Pérez, el jugador egarenc que va viatjar a l’illa grega de Lesbos per ajudar en les tasques de rescat.

Des del club volem donar les gràcies a tota la gent que ha aportat el seu granet de sorra desinteressadament i animar a continuar en aquesta lluita en favor de la pau i la vida.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS