Assalt al Sagnier en el millor moment

El Sant Andreu visita aquest diumenge el Prat en el que és possiblement el millor moment de la temporada del conjunt quadribarrat. Les tres victòries consecutives i les bones sensacions de l’equip conviden a l’optimisme en el desplaçament més complicat de la temporada. Els potablava són els líders intractables de la Tercera Divisió, no han cedit cap derrota al Sagnier i fa més d’una volta que no perden un sol partit.

La tasca és, per tant, titànica. Si la ratxa dels andreuencs és bona, la del Prat és encara millor: 20 jornades invicte i quatre victòries consecutives. A més, l’equip del Baix Llobregat té dotze punts de marge sobre el segon classificat, una diferència gairebé definitiva. Guanyar a la fortalesa del Sagnier, on els locals només han cedit tres empats, sembla gairebé impossible.

Tot i això, el Sant Andreu no renuncia a donar la campanada. L’equip de Joan Esteva vol mirar amunt i continuar sumant per il·lusionar una afició que ha patit molt el darrer any i mig, amb el descens a Tercera i un mal inici de temporada. La il·lusió i la motivació per acostar-se a la zona alta, agregades a la bona dinàmica del Sant Andreu, poden ser tres armes potents per intentar l’assalt al Sagnier.

A més, Joan Esteva recupera Jorge Muñoz després de cinc jornades de baixa per una entrada que va rebre a Masnou. De fet, l’entrenador andreuenc desplaçarà tota la plantilla al Prat. Pels potablava seran baixa Èric Ruiz per lesió i Ignacio per sanció. Es tracta d’un fet inèdit que el Sant Andreu pugui comptar amb la plantilla al complet, atès que les lesions han perseguit la plantilla quadribarrada des de l’inici del campionat.

 

Fotografia: Josep Losada

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017