Busquen la tercera consecutiva

El Sant Andreu rep el Terrassa aquest diumenge (12h) al Narcís Sala després de dues victòries que han donat tranquil·litat a l’equip i l’han allunyat de la zona baixa. L’objectiu és sumar novament els tres punts a casa i continuar escalant posicions a la classificació. Desens amb 32 punts, els andreuencs volen deixar de mirar avall i començar a alçar la vista cap a la primera meitat de la taula.

Per la seva banda, el Terrassa ocupa el tretzè lloc amb només dos punts menys que el Sant Andreu. Malgrat la seva posició, els vallesans acumulen sis jornades sense guanyar amb un balanç de quatre derrotes i dos empats. Es tracta, per tant, d’un rival que arriba al Narcís Sala sense conèixer la victòria aquest 2016 i amb una ratxa de resultats oposada a la dels quadribarrats.

Tot i això, la igualtat de la categoria no convida a relaxar-se. A la primera volta els egarencs van apuntar-se el triomf per 2 a 1 davant del Sant Andreu. Adri i De la Torre van avançar els locals i només un gol de Melo va poder retallar la diferència.

El de diumenge serà un partit especial per Manu Martín i Andrés Borges, que tornaran al Narcís Sala vestits amb la samarreta visitant. A més, es dóna el cas que un dels màxims golejadors del conjunt egarenc és Xavi Boniquet, ex del Sant Andreu, amb quatre gols.

Joan Esteva recupera Dani Guerrero, sancionat davant del Granollers, però encara no podrà comptar amb Jorge Muñoz, que arrossega una lesió arran del partit a Masnou. Pels egarencs són baixa Ángel Pérez De la Torre i Joel Puntí, ambdós perquè han de complir un partit de sanció.

Recordem a tots els socis i aficionats de la UE Sant Andreu i del Terrassa FC que s’habilitaran guardioles per a recollir fons que el club destinarà a la causa dels refugiats sirians. Així mateix, animem a rebre el jugador visitant Samu Pérez amb una ovació pel seu gest.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS