Cinc minuts a l’expectativa

El Sant Andreu rep aquest dimecres el Palamós, a porta tancada, per disputar els cinc minuts pendents del partit que es va suspendre el passat 17 de gener. L’encontre es reprendrà onze contra onze atès que el Comitè d’Apel·lació va estimar el recurs presentat per la Gerència del club. Malgrat això, Joan Esteva tindrà algunes baixes destacades. Els jugadors, per tant, hauran d’adaptar-se a unes condicions estranyes i anòmales per disputar el matx.

Com s’afronta un partit d’aquestes característiques? El Sant Andreu és novè classificat amb 36 punts, a vuit del play off. Sumar aquest punt reduiria la distància a set punts, però la intenció dels quadribarrats és buscar un gol que certifiqui una victòria que impulsi encara més l’equip. Després del meritori empat al Sagnier, el pròxim rival és l’Europa en un derbi que serà decisiu per ambdós conjunts. Per la seva banda, el Palamós torna al Narcís Sala com a dissetè classificat, només tres punts per sobre del descens. Els palamosins es van retrobar amb la victòria aquest diumenge contra el Figueres, però havien encadenat una mala ratxa que els ha portat a la zona baixa de la taula.

De fet, Joan Esteva tindrà no podrà comptar amb jugadors importants. Joan Noguera i Felipe Sa, tot i ser expulsats posteriorment a la suspensió de l’encontre, estan sancionats tot i haver complert amb l’amonestació les dues jornades posteriors. Tampoc podran estar Albert Yagüe ni Brian Canalejo, ja que van ser substituïts durant la disputa del partit, ni Rubén Carreras, que en aquell moment encara no estava inscrit com a jugador del Sant Andreu. Qui sí podrà jugar és David Payán, que tot i veure una targeta groga contra el Prat complirà la sanció el pròxim diumenge davant l’Europa.

A la banqueta serà Matías Borsot qui dirigeixi l’equip, ja que Joan Esteva també va ser expulsat pel col·legiat Picazo Hernández per protestar aquell dia un penal sobre Noguera que l’àrbitre no va apreciar.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS