Derrota dolorosa del Juvenil a Lleida (4-3)

El Juvenil A va caure a Lleida tot i avançar-se per dos gols en el marcador. Gallego va avançar els andreuencs de penal, però Borda va empatar pels locals. Jalal i Almirall van donar dos gols de marge als de Rubén García abans del descans, però a la segona meitat novament Borda, Grifell i Vice a dos minuts pel final remuntar el partit.

Després de començar el 2016 imparables amb tres victòries consecutives, el Juvenil A ha entrat en una dinàmica negativa. Amb la derrota d’ahir a Lleida, l’equip de Rubén García encadena ara tres encontres seguits sense sumar. A més, va ser especialment dolorosa perquè els andreuencs van arribar al descans amb dos gols de diferència.

Gallego va obrir la llauna amb un gol des dels onze metres als dotze minuts, com el primer equip a Granollers. No obstant això, Borda va empatar pel Juvenil del Lleida Esportiu amb una rematada de cap deu minuts després. Abans del descans, el Sant Andreu va avançar-se amb una diana de Jalal en caçar un rebot dins l’àrea (35′) i una rematada d’Almirall a la sortida d’un córner (44′).

Tot i l’avantatge, la segona meitat va ser totalment dels locals. Borda va escurçar diferències després de driblar Iván (55′) i Grifell va aconseguir l’empat en aprofitar un rebuig dins l’àrea. Els de Rubén García mantenien el punt, però el Lleida no es va conformar amb l’empat i Vice, a dos minuts pel final, va transformar una falta directa per culminar la remuntada.

D’aquesta manera, el Juvenil A es manté a mitja taula amb 28 punts i continua encara set punts per sobre de la zona de descens.

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu (4): Domingo, Benseny, Marcel, Brunet, Traguany (Vice 72’), Alís (Grifell, 54’), Pere (Soldevila, 45’), Resa, Borda, Peco (Angerri, 82’) i Leo.

UE Sant Andreu (3): Iván, Ferran, Marc Xala, Sierra, Almirall, Víctor Kiss (Kevin, 50’), Carlos Martínez (Xavier Toldrà, 63’), Juanjo, Jalal (José González, 45’), Gallego i Joel.

Gols: 0-1 Gallego (12’),  1-1 Borda (26’), 1-2 Jalal (35’), 1-3 Almirall (44’), 2-3 Borda (55’), 3-3 Grifell (74’), 4-3 Vice (88’).

Àrbitre: Sr. Ávalos Martos, del Comitè Català. Ha amonestat Alís (12’) i Brunet (59’) pels locals i Gallego (17’), Sierra (40’) i Joel (85’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la jornada 21 del campionat de lliga de Divisió d’Honor (Grup 3), disputat a l’estadi Magraners.

Fotografia: Severiano Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS