El bàsquet també dóna alegries (72-57)

El Sant Andreu va guanyar el Clínica Dental Can Parellada al CEM Trinitat Vella per quinze punts de diferència en un bon partit dels homes de Josep Gallemí. Es tracta de la vuitena victòria de l’equip andreuenc aquesta temporada, que es situa en la tretzena posició del Grup III de la Tercera Divisió Catalana.

Des d’una defensa sòlida i la intensitat, el Sant Andreu de bàsquet va agafar un avantatge de nou punts en el marcador al primer quart (23-14) que va saber gestionar durant tot l’encontre. Els segons deu minuts van continuar amb la dinàmica dels primers i els andreuencs van poder ampliar la diferència fins als onze punts al descans (39-28).

Amb la mateixa idea van saltar els de Lluís Gallemí al parquet per afrontar la segona meitat. Tot i els intents del Can Perallada d’acostar-se, el Sant Andreu va ser prou eficient per continuar manant i gestionant la renda que tenia d’avantatge. Amb aquestes bases, l’equip quadribarrat va sumar la vuitena victòria en dinou jornades contra el cinquè classificat i s’apropa a la zona mitja de la classificació.

Aquest triomf permet que el Sant Andreu afronti amb més confiança la pròxima jornada contra el Stucom, a qui podria igualar en cas de victòria.

Fotografia: Judit Andreu (Arxiu).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS