El gol, l’assignatura pendent fora de casa

Aquest dissabte el Sant Andreu té una nova oportunitat per reivindicar-se lluny del Narcís Sala. En un horari poc habitual (16:30h), els quadribarrats buscaran els tres punts al Municipal de Granollers davant un equip rocós a casa. Els vallesans només han perdut dos partits com a locals i són un rival que, tot i que només han guanyat un dels darrers sis encontres, ocupen la vuitena posició amb 34 punts i no renuncien a res. A més, el Sant Andreu només ha marcat un gol en els darrers quatre partits lluny del Narcís Sala. Aquest és, doncs, el principal aspecte a millorar pels futbolistes de Joan Esteva.

Per la seva part, els quadribarrats són tretzens amb 29 punts. Una posició còmode que ha de permetre alçar la vista cap a la zona alta. Des de que Joan Esteva dirigeix el Sant Andreu, fora de casa els andreuencs tenen un balanç força positiu, sobretot pel que fa a les sensacions en els enfrontaments en què no s’han sumat els tres punts: dues victòries (Cerdanyola i Morell), dos empats (Gavà i Masnou) i tres derrotes (Sabadell B, Vilafranca i Júpiter).

L’home més perillós del Granollers és, sens dubte, Carlos Cano. Es tracta d’un davanter jove i que porta 10 gols aquesta temporada. Precisament va ser l’autor de dues dianes en el partit de la primera volta al Narcís Sala, un matx que el Sant Andreu va aconseguir empatar gràcies a un doblet de Kevin Gissi. A més, els andreuencs també hauran d’estar pendents de l’altre davanter vallesà, David Bauli, i del migcampista ‘Didi’, que sumen sis gols cadascú.

De cara a demà, Joan Esteva té algunes bones notícies.  El tècnic quadribarrat recupera Joan Noguera i Felipe Sa després d’haver-se perdut els darrers dos encontres per les sancions ratificades després de la suspensió del partit contra el Palamós. També podrà jugar Kevin Gissi, baixa per acumulació de grogues davant del Santfeliuenc. A més, l’entrenador del Sant Andreu podrà tornar a dirigir l’equip des de la banqueta. No obstant això, Esteva tindrà les baixes de Dani Guerrero per sanció i de Jorge Muñoz, que continua lesionat. Per la seva banda, el Granollers no podrà comptar amb Gerard Font, que també ha de complir cicle de targetes.

 

Fotografia: Noguera, en una acció contra el Granollers a la primera volta. || Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS