El Juvenil A veu la llum (3-2)

L’equip dirigit per Rubén García va aconseguir trencar una mala ratxa de tres derrotes consecutives vencent el Girona al Narcís Sala. Alberto, José i Jalal van anotar pel Sant Andreu, mentre que un doblet d’Àlamo va retallar la diferència pel Girona.

Partit d’anada i tornada. El Juvenil A es va retrobar amb la victòria en un primer temps boig i va saber administrar l’avantatge en una segona part en què va gaudir de superioritat numèrica. Alberto va obrir la llauna des del punt de penal a l’inici de l’encontre, però Àlamo va empatar pel Girona pocs minuts després.

La pluja de gols del primer temps no va acabar aquí. José i Jalal van aprofitar els dubtes en la defensa gironina per ampliar la diferència en el marcador fins el 3 a 1, però novament Àlamo anotava pels visitants abans del descans. Tan sols un minut després, Abde veia la segona groga i deixava el Girona amb deu jugadors.

Amb superioritat numèrica, el Sant Andreu no va poder generar oportunitats per sentenciar el partit davant una defensa molt tancada i va administrar el gol de marge que tenia. Tot i això, tampoc va cedir cap ocasió clara al Girona tret d’un xut alt de Bargalló en temps afegit.

Aquesta victòria dóna aire al Juvenil A, que oblida així la dolorosa derrota de la setmana passada a Lleida i una mala ratxa de tres jornades sense sumar. L’equip de Rubén García queda com a sisè classificat amb 31 punts, en una zona còmode de la Divisió d’Honor.

 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Joan, Víctor, Sergi, Joel, Méndez, Kevin, José, Juanjo (Iker, 80′), Jalao, Alberto (Kiss, 74′) i Joel (Xala, 67′).

Girona FC (2): Pol, Guillem, Caste (Curu, 80′), Abde, Mas (Pimentel, 63′), David (Torres, 83′), Puig, Blay, Bargalló, Sala (Joel, 46′) i Àlamo.

Gols: 1-0 Alberto (p., 4’), 1-1 Àlamo (10’), 2-1 José (22’), 3-1 Jalal (37’), 3-2 Àlamo (43’).

Àrbitre: Sr. Garcia Verdura. Va amonestar José pels locals va expulsar Abde amb dues grogues pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 22ª Jornada de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Severiano Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS