El Sant Andreu-Palamós, onze contra onze

El Comitè d’Apel·lació ha admès el recurs presentat per la UE Sant Andreu per tal de reprendre el partit suspès davant el Palamós CF del passat diumenge 17 de gener en les mateixes condicions amb què va acabar, és a dir, onze contra onze. Anteriorment, el Jutge de Competició i Disciplina havia resolt que el Sant Andreu hauria de disputar els cinc minuts restants amb nou jugadors.

El col·legiat lleidatà Picazo Hernández va decidir suspendre l’encontre a cinc minuts del final per llançament d’objectes des de la graderia del Narcís Sala després de no xiular un clar penal sobre Joan Noguera. A més, l’àrbitre va expulsar Joan Esteva per les protestes i, amb el partit ja suspès, va mostrar la vermella directa al mateix Noguera i a Felipe Sa per uns hipotètics insults.

El recurs presentat per la Gerència de la UE Sant Andreu s’empara en l’article 242 del Reglament General de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que estableix que l’equip subjecte de les expulsions pot reprendre el partit amb aquests jugadors si aquestes s’han produït després de la suspensió del matx.

Així doncs, el Jutge Únic de Competició de la Federació Catalana de Futbol decidirà la data i l’horari dels cinc minuts que restaven de la UE Sant Andreu – Palamós CF en el moment de la suspensió de l’encontre.

 

Fotografia: Judit Andreu

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018