Indicacions pels socis del Terrassa FC

Aquest diumenge s’espera una gran afluència de seguidors del Terrassa FC al Narcís Sala, ja que el club egarenc ha pagat l’entrada i el desplaçament als seus socis. Des de la UE Sant Andreu donem la benvinguda als aficionats egarencs.

Per tal de facilitar el seu accés a l’estadi, els proporcionem algunes indicacions. Els socis del Terrassa estaran ubicats al gol sud i hauran d’accedir al Narcís Sala per la porta 7. El gol sud està situat a la cantonada del carrer Virgili amb Pare Manyanet.

Així mateix, els recordem que a la seva porta d’accés hi haurà una urna per a recollir fons que la UE Sant Andreu destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms. Aquesta organització ajuda als refugiats sirians que arriben a Europa i va ser amb la que va col·laborar el jugador del Terrassa, Samu Pérez.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS