Objectiu, 2.000 persones al Narcís Sala!

El Sant Andreu ha encadenat dues victòries consecutives i diversos partits amb bones sensacions. Per continuar amb la bona ratxa i premiar la fidelitat dels socis, el club regalarà dues invitacions a cada soci que ho sol·liciti per tal que pugui convidar a familiars i amics el pròxim diumenge a les 12h al Narcís Sala.

L’objectiu és portar 2.000 persones a les grades de l’estadi per convertir-lo en una olla a pressió, donar suport a l’equip i empènye’l cap a una tercera victòria que acosti el Sant Andreu a la zona alta de la classificació. A més, per tal de crear caliu a les xarxes socials en aquests dies previs a l’encontre us proposem l’etiqueta #Objectiu2000.

Els socis amb abonament a la tribuna podran demanar les dues invitacions a la seva zona per tal de gaudir del partit juntament amb els seus convidats. Tanmateix, tots els socis podran recollir les dues invitacions per a la seva zona de la graderia del Narcís Sala.

Les invitacions es podran recollir entre dilluns i dijous a les oficines del club entre les 16h i les 20h. Així mateix, els socis del Terrassa FC podran gaudir d’entrades per només 5 euros presentant el seu carnet de soci a les taquilles del Narcís Sala el mateix diumenge.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS