Reacció de campió malgrat la derrota

El Juvenil A va treure el coratge que el caracteritza per igualar un matx que se li va posar molt coll amunt al primer temps. Tot i l’esforç dels homes de Rubén García, un dels poderosos del grup com el Mallorca va acabar decantant la balança al seu favor i es manté com a ferm candidat a guanyar la lliga.

Els balears van exercir una superioritat manifesta durant tot el primer temps. D’aquesta manera, van aconseguir posar un 0 a 2 que semblava deixar el xoc vist per a sentència, però Carlos Martínez, a pocs instants del descans, donava un bri d’esperança als andreuencs amb una diana que tornava a obrir el partit.

Jalal, a més, va contribuir a inflar el suflé just després de la represa empatant el partit i obrint un nou escenari. Tot i estar el matx, aleshores, molt equilibrat, el Mallorca va estar més encertat de cara a porteria i en els darrers deu minuts van aconseguir assaltar el Narcís Sala.

Malgrat acumular dues derrotes consecutives, els andreuencs van demostrar poder competir amb un dels millors equips de la categoria i es manté en 6ª posició i uns 28 punts que encara els deixen prou aire respecte la zona baixa de la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Joan Fernández, Méndez (Victor Valls, 89’), Xala (Victor Kiss, 81’), Joel, Almirall, Alarcón, Gonzalez, Navarro, Jalal, Samu (Larrosa, 71’’) i Carlos Martínez (Gallego, 59’).

RCD Mallorca (4): Pocovi, Cristopher, Gori, Miguel A. Nadal, Gerardo bonet, Eder Gonzalez, Rafael Baldres (Salvador Rojas, 85’), Reni, Rodado (Alberto Toril, 72’), Diego Martínez (Manuel Sena, 79’) i Javier Sánchez (Antonio Sánchez, 88’).

Marcador: 0-1, 27’, Javier Sánchez; 0-2, 31’, Rodado; 1-2, 44’, Carlos Martínez; 2-2, 51’, Jalal; 2-3, 80’, Toril; 2-4, 89’, Rojas.

Àrbitre: Sr. Fernández Pérez. Va amonestar el local Méndez i el visitant Rodado.

Incidències: Partit corresponent a la 20ª jornada de campionat del grup III de Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala enfront uns 200 espectadors.

Foto: El Juvenil A va aferrar-se al màxim a l’esperança | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS