Samu Pérez, un heroi al Narcís Sala

L’enfrontament entre el Sant Andreu i el Terrassa del pròxim diumenge serà especial. Ens visita al Narcís Sala una persona que hauria de ser un autèntic heroi i un exemple pels més petits, Samu Pérez. El jugador egarenc va abandonar la disciplina del seu equip el mes passat per marxar a Lesbos durant 15 dies i ajudar en les tasques de salvament dels refugiats sirians que arriben a l’illa grega, formant part d’una expedició de l’ONG Proactiva Open Arms.

Des de la UE Sant Andreu agraïm aquest gest, així com la tasca de tots els membres de l’ONG. Per aquest motiu, aquest diumenge el club posarà una guardiola a tribuna i a general per tal de recaptar fons i destinar-lo a aquesta causa. No podem ignorar ni ser insensibles a la situació i a les condicions infrahumanes que pateixen milers de persones.

Aprofitem des de la UE Sant Andreu per demanar a les autoritats competents que posin els mitjans necessaris per a solucionar aquest drama humà. Quan els refugiats arribin al nostre poble, el club es compromet a abocar-se i ajudar en tot allò que sigui possible, perquè el Sant Andreu és un motor social més enllà d’un equip de futbol.

Us recordem també que per l’encontre contra el Terrassa FC cada soci podrà gaudir de dues invitacions al Narcís Sala. S’han de demanar entre aquest dimarts i dijous a les oficines del club, entre les 16h i les 20h. A més, els socis de tribuna podran comptar amb entrades a la seva zona.

Gràcies, Samu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS