Un infern al Narcís Sala… sense insults!

Aquest diumenge es juga l’autèntic derbi barceloní, un partit apassionant però també ple de tensió dins i fora del camp. Des de la UE Sant Andreu demanem al nostre públic un comportament exemplar i eliminar els insults cap a l’equip rival. Malauradament en aquest tipus de partits és una pràctica habitual, sobretot en els derbis que disputen el Barça i l’Espanyol. Però si ens volem reivindicar com l’autèntic derbi cal actuar de manera diferent a ells, per coherència amb totes les accions socials que està impulsant el Sant Andreu.

Per aquest motiu cal evitar proferir improperis als equips i als aficionat rivals, per molt que sigui un enfrontament d’alt voltatge, perquè llavors es perd la raó i queda eclipsada la grandesa de la resta d’accions espectaculars que desenvolupa la nostra afició. Un compromís que el Sant Andreu ha refermat recentment amb l’adhesió a la campanya Zero Insults a la Grada, impulsada per la Federació Catalana de Futbol.

Això no impedeix que hi pugui haver un ambient espectacular al Narcís Sala, tot el contrari. Sense insults també es pot aconseguir que el nostre camp sigui un veritable infern per als rivals, aconseguint d’aquesta manera un impacte superior i en positiu. I més si es tracta d’un derbi contra l’Europa. Per això encoratgem als nostres aficionats a donar-ho tot a la grada, animant amb totes les seves forces, pressionant als jugadors contraris quan tinguin la pilota als peus i eclipsant a l’afició rival… sense insults.

I encara que l’encontre s’escalfi, esperonem els nostres seguidors a seguir donant ales als jugadors andreuencs en comptes de fer càntics contra els visitants. La moral dels rivals caurà pel seu propi pes quan vegin tot un poble empenyent incondicionalment el Sant Andreu. Demostrem un cop més que som la millor afició de Catalunya. Aquest diumenge tots al Narcís Sala animant en positiu!

Més en

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa17 de gener de 2020

Retrobar-se amb les bones sensacions

Premsa17 de gener de 2020

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020