Cap a Peralada en quadre

Sense gairebé temps per recuperar-se de la duresa física i emocional del derbi contra l’Europa, el Sant Andreu viatja aquest dimecres cap a Peralada amb un reguitzell de baixes que provoca més d’un maldecap a Joan Esteva i el seu equip tècnic. A les baixes de Noguera, Llamas, Guerrero i Xavi Jiménez per lesió s’hi suma també Brian, amb problemes físics després del derbi.

Aquests cinc lesionats, jugadors que habitualment són titulars, deixen el Sant Andreu en quadre davant un rival enratxat. El Peralada acumula quatre victòries consecutives i ha aconseguit fugir de la zona de descens. A més, a la primera volta es va imposar per un contundent 0 a 4 al Narcís Sala. Es tracta per tant d’un equip perillós i en bona dinàmica que es podria acostar a només quatre punts dels andreuencs en cas de derrota de l’equip quadribarrat.

Motius per l’optimisme també n’hi ha. El Sant Andreu porta cinc jornades sense perdre i ha sumat 11 punts dels darrers quinze. Uns bons números que podrien ampliar-se al Municipal de Peralada, un terreny de joc amb gespa natural, a més acabada de restaurar. La manca de jugadors disponibles ha obligat Joan Esteva a convocar dos juvenils, els defenses Jordi Méndez i Carlos García. A més, l’equip recupera Payán un cop completat el partit de sanció.

Desè classificat amb 38 punts, el Sant Andreu es troba a nou del quart. En conseqüència, per continuar aspirant a lluitar per la zona alta en les últimes deu jornades cal sumar els tres punts a Peralada. Tot i les baixes, els de Joan Esteva són ambiciosos alhora que conscients que l’objectiu és difícil. Però per què renunciar-hi si encara no estan totes les cartes jugades?

 

CF Peralada – UE Sant Andreu


Tercera Divisió (Grup V
): Jornada 28
Arbitratge: Juan Manuel Martín Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Adrià Valls Sánchez i Arcadi Altemir Vidal.
Estadi: Municipal de Peralada
Horari: dimecres 2 de març, 20h
Previsió meteorològica: cel tapat, uns 10º.

Fotografia: El Peralada celebra un gol en l’enfrontament de la la primera volta. |  Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS