Demà a les 10h es presenta el futbol base

Aquest diumenge hi haurà la presentació del futbol base andreuenc a les 10h al Narcís Sala abans del partit que enfrontarà la UE Sant Andreu i l’AEC Manlleu. L’objectiu és que sigui una jornada de fraternitat entre tots els equips del club. Per això convidem a les famílies i amistats del jugadors a assistir a la presentació oficials dels equips aquest diumenge.

Els jugadors, entrenadors i delegats del futbol base estan convocats a les 8.45h i han d’accedir al Narcís Sala per la porta de l’aparcament. A les 9.00h obriran les portes 4 i 7 per l’accés dels familiars i amics dels jugadors, que romandran al Lateral durant la presentació i l’encontre contra el Manlleu. L’acte començarà a les 10h.

La presentació finalitzarà a les 11.00 hores, però tots els jugadors i les seves famílies i amistats també estan convidats al partit del primer equip. Us demanem el vostre suport, atès que el futbol base i la formació de nous jugadors és pilar del futur de la UE Sant Andreu.

 

Fotografia: Judit Andreu

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020