Demà a les 10h es presenta el futbol base

Aquest diumenge hi haurà la presentació del futbol base andreuenc a les 10h al Narcís Sala abans del partit que enfrontarà la UE Sant Andreu i l’AEC Manlleu. L’objectiu és que sigui una jornada de fraternitat entre tots els equips del club. Per això convidem a les famílies i amistats del jugadors a assistir a la presentació oficials dels equips aquest diumenge.

Els jugadors, entrenadors i delegats del futbol base estan convocats a les 8.45h i han d’accedir al Narcís Sala per la porta de l’aparcament. A les 9.00h obriran les portes 4 i 7 per l’accés dels familiars i amics dels jugadors, que romandran al Lateral durant la presentació i l’encontre contra el Manlleu. L’acte començarà a les 10h.

La presentació finalitzarà a les 11.00 hores, però tots els jugadors i les seves famílies i amistats també estan convidats al partit del primer equip. Us demanem el vostre suport, atès que el futbol base i la formació de nous jugadors és pilar del futur de la UE Sant Andreu.

 

Fotografia: Judit Andreu

Més en

En joc la quarta posició

Premsa18 de novembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de novembre de 2017

Prèvia: UE L’Estartit – UE Sant Andreu

Premsa18 de novembre de 2017

El Sant Andreu i Benito Sports us ofereixen un conjunt de roba esportiva d’hivern

Premsa17 de novembre de 2017