Derrota del Juvenil A al darrer minut (2-1)

El Juvenil A va caure derrotat en un últim minut fatídic a La Pobla de Mafumet davant del juvenil del Nàstic de Tarragona. Els de Rubén García van avançar-se al primer temps però no van poder resistir a l’empenta dels grandes, que van remuntar en els darrers quinze minuts amb un doblet de Riki.

Malgrat la bona primera part, el Juvenil A no va poder tornar amb els tres punts al sac. L’enfrontament amb el juvenil del Nàstic va ser equilibrat des del primer minut, amb el Sant Andreu ben ordenat i esperant al contracop davant la iniciativa local. Els quadribarrats van anotar el 0 a 1 en una centrada de Jalal que José va aprofitar davant una errada de la defensa grana.

El resultat obligava el conjunt grana a donar un pas endavant. Després del descans, el Nàstic va posar setge a la porteria de Fajardo. Tot i que els andreuencs van poder sentenciar l’encontre, Alberto va mantenir el Nàstic dins del partit. Riki va aconseguir l’empat al minut 75 i, sobre la botzina, novament el punta grana va completar la remuntada després de guanyar l’esquena de la defensa quadribarrada.

Massa càstig per un Sant Andreu que va merèixer l’empat. Així doncs, el Juvenil A continua a la zona mitja i tranquil·la de la Divisió d’Honor, en setena posició amb 31 punts. Dissabte vinent (16h) l’equip de Rubén García rebrà el cuer, l’Stadium Casablanca, al Narcís Sala, un encontre que podria segellar la permanència del Juvenil A a la màxima categoria.

FITXA TÈCNICA

Nàstic de Tarragona (2): Alberto, Josep, Roger, Pol (Nil, 87′), Eric, Cala (Aleix, 89′), Aitor, Miguel, Riki, Verge (Rabasso, 89′) i Plana.

UE Sant Andreu (1):  Fajardo, Carlos (Valls, 68′), Xala, Sierra, Almirall, Kevin, José, Juanjo, Jalal (Iker, 82′), Joel (Kiss, 77′) i Carlos Martínez (Toldra, 75′).

Gols: 0-1 José (18′), 1-1 Riki (75′), 2-1 Riki (89′).

Àrbitre: Sr. Albert Català Ferran. Ha amonestat Miguel (73′) i Pol (80′) pels locals i Joel (61′), José (63′) i Kevin (72′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 23ª Jornada de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Municipal de La Pobla de Mafumet.

 

Fotografia: El Juvenil no va poder sumar un punt a La Pobla de Mafumet. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS